Fotopapier

Fotoprints op standaard fotopapier

Kleurvast fotopapier voor jarenlang fotoplezier

Fotopapier

Standaard fotopapier, maar niet zomaar fotopapier

Wij werken met fotopapier van hoge kwaliteit. Jouw foto's zullen jarenlang mooi blijven zonder verkleuring.

Van sommige papiersoorten beschikken we over papier op rol. Dit geeft ons de mogelijkheid om alle afwijkende formaten te printen zonder veel afval. Wil je echter een vlakke print, dan kan je kiezen voor een print op vellen. Hier krijg je dan het formaat dat nodig is om jouw foto op de juiste grootte te kunnen printen.

Ben je op zoek naar een papier met een fijne textuur of zuurvrij papier? Kijk dan even bij het fine art papier. Wil je graag een ander fotopapier dan wat wij in voorraad hebben? Laat het ons weten en wij kijken wat we voor jou kunnen doen.

Permajet Semi gloss

Permajet Oyster fotopapier

Een semi gloss papier met een helder witte basis en een parelmoer oppervlak voor een lichte glans zonder je af te leiden van de foto. Door de UV-beschermende laag gaan jouw foto’s jaren mee.

Bestel

Meer info

Permajet Matt Plus

Permajet Matt Plus fotopapier

Mat fotopapier met een zuiver witte tint wat diepte geeft aan de afbeeldingen zonder afleidende weerkaatsing of texturen. De Alpha Cellulose basis zorgt dat de kleuren jaren mooi blijven.

Bestel

Meer info

Permajet Gloss

Permajet Gloss fotopapier

Gloss papier is met een witte bais en een hoogglans effect. Een UV-bestendige laag en een supercoat die vervaging voorkomt zorgen ervoor dat de kleuren jaren mooi blijven.

Bestel

Meer info

Ilford Smooth Pearl

Ilford Galerlie Smooth Pearl fotopapier

Dit zijdeglans papier elimineert lichtreflectie en vingerafdrukken. Het papier heeft een natuurlijk witte tint met de "look and feel" van een echte foto. Keuze van professionals.

Bestel

Meer info

Bonjet Atelier pearl

Bonjet Atelier Pearl fotopapier

Fotopaper met een natuurlijk witte basis en kan vergeleken worden met Ilford Galerie Smooth Pearl. Ook hier heb je de "look and feel" van een echte foto. Goede krasbestendigheid.

Bestel

Meer info